torsdag 29 april 2010

Svensk Scrapbooking TV

Äntligen, idag är det dags! Nu lanseras Svensk Scrapbooking TV via en egen kanal på Youtube. Varje torsdag släpper vi ett nytt avsnitt.

Vi bjuder på inspiration, nyheter, videoguider, utmaningar och mycket, mycket mer. Ta en titt och säg vad ni tycker. Vad vill ni se mer? Kom med idéer och förslag!

måndag 26 april 2010

For the Birthday girl!

Årets födelsedagskort till min dotter som fyllde 14 häromsistens. Är inte pappren från Bo Bunny otroligt söta? Pappren och allt annat material är från Reprint.

A birthday card for my daughter who just turned 14. Don't you just love these papers from Bo Bunny? The papers and all other material is from Reprint.









torsdag 22 april 2010

World Photo Walk

Förra året var jag och dottern med på en stadsvandring med kamera. World Photo Walk heter företeelsen och det är ett riktigt trevligt sätt att lära känna sin stad och träffa andra som gillar att fotografera. Det här clear-albumet från Reprint är fyllt av bilder tagna av min dotter samt några bilder som jag tog på henne under dagen. Det är mitt allra första clear-album och det var en utmaning vill jag lova! Svårt men roligt. Den som är observant ser att titeln på albumet är World Photo Day och inte Walk, så kan det bli när man gör först och tänker sen ...

Last summer, me and my daughter joined the World Photo Walk here in Karlstad. It's a really nice way of getting to know your own city and to meet other photographers. This clear-album from Reprint is filled with images from that day.













Kanterna är embossade med Platinum enamel, ett embossingpulver som är lite grövre i strukturen vilket ger härligt tjock embossing. Alla mönstrade papper är från Graphic 45, ur serien Le romantique, och som dekoration har jag använt blommor från Reprint, designade brads också från Reprint och rhinestones i olika färger. Även de är Reprints eget märke.

onsdag 21 april 2010

Countdown ...

Det pågår spännande saker på Svensk Scrapbooking. Nu är det nedräkning!

There are exciting things going on over at Svensk Scrapbooking. Let the countdown begin ...

torsdag 15 april 2010

Patterned paper only

Designteamet för Reprint fick en utmaning att göra en layout där vi bara använder mönstrat papper, vi fick alltså inte använda någon cardstock. Den här utmaningen är öppen för alla, där priset är en gäst-DT plats! Läs mer om tävlingen i detta inlägg på Reprints blogg där hela teamets layouter finns som inspiration.

The design team at Reprint was challenged to create layouts with patterned paper only. This challenge is open to everybody, and the prize is to be a guest designer for Reprint.









torsdag 1 april 2010

Card and bag topper

Det här projektet som tjejerna från Magasin Vera fick göra i söndags; ett påskkort och en godispåse med söt förslutning, "bag topper" kallas det för på engelska och jag vet faktiskt inte vad man säger på svenska. Förslag?

This is the little project that the girls from Magasin Vera made last Sunday, a Happy Easter card and a bag topper.





Påskfjädern bredvid blommorna är inte samma som satt där från början. Den första blev nämligen uppäten av vår busiga katt Lily i ett obevakat ögonblick. Som tur var hade jag några extra på lager ...



Tuppen/hönan/kyckligen eller vad den nu ska föreställa är en QK die, "Funky chicken". Stämpeln är från Inkido och pappret från Karen Foster

Glad Påsk till er allihop!